skip to Main Content

VVV Cadeaubonnen blijvend populair

Ook in 2015 is de bekendste cadeaubon van Nederland, de VVV Cadeaubon, onverminderd populair: er werden meer dan 8,5 miljoen bonnen verkocht met een waarde van ruim €128.700.000,-. Dit is een record in het bijna 42-jarig bestaan van de VVV Cadeaubon.

Breed besteedbaar en onbeperkt geldig

“Het lijkt erop dat de consument de waarden van de VVV Cadeaubon, namelijk, breed besteedbaar en onbeperkt geldig, in 2015 verder omarmt heeft” aldus Kees van Wijk, algemeen directeur van VVV Nederland. “Doordat de VVV Cadeaubon bij ruim 23.000 winkels uitgegeven kan worden geef je iemand een cadeau dat hij/zij zelf naar eigen smaak kan besteden. Bovendien is het een betrouwbaar en bekend product en dat wordt in de markt zowel door consumenten als door winkeliers van groot belang gevonden”.

Goed nieuws voor retailers in Nederland

De VVV Cadeaubon wordt gebruikt bij het winkelen in de fysieke omgeving. Dit betekent dat acceptanten van de VVV Cadeaubon de komende weken weer veel consumenten met een VVV Cadeaubon kunnen verwelkomen. Dat levert ook extra omzet op, want uit onderzoek weten we dat bezitters van een cadeaubon gemiddeld 35% meer besteden dan de bonwaarde. Hiermee stimuleert de VVV Cadeaubon de bestedingen in de fysieke retail.

Back To Top