skip to Main Content

Nederlanders vaker uit eten

Grootste restaurantcadeaubon van Nederland, VVV Dinercheque, groeit met ruim 6%.

In 2015 werd er voor meer dan € 8.000.000,- aan VVV Dinercheques verkocht. Het geven van een culinair cadeau zit duidelijk in de lift, want de omzet groeide met ruim 6% ten opzichte van 2014.

Veel gasten

In 2015 werden er maar liefst meer dan 148.000 VVV Dinercheques verkocht. Uitgaande van minimaal 2 gasten per reservering kunnen de aangesloten restaurants de komende maanden zo’n 300.000 gasten tegemoet zien. Hiermee levert de VVV Dinercheque de deelnemende restaurants aantoonbaar toegevoegde waarde.

Breed besteedbaar

De VVV Dinercheque is de grootse restaurantcadeaubon van Nederland. Deze cadeaukaart is te besteden bij maar liefst 2.250 restaurants door heel Nederland. Van eetcafé tot toprestaurant. Zo kan de VVV Dinercheque bijvoorbeeld besteed worden bij 16 restaurants met een Michelin ster, 116 restaurants met een vermelding in de Lekker500 en 37 restaurants met vermelding in de Bib Gourmand.

Veilig en Vertrouwd

Net als de andere cadeaubonnen en cadeaukaarten van VVV Nederland wordt de VVV Dinercheque door consument en acceptant als veilig en vertrouwd ervaren. Wij zijn als marktleider al meer dan 42 jaar uitgever van cadeaubonnen en cadeaukaarten, waaronder de VVV Cadeaubon.

Back To Top