skip to Main Content

VVV Giftcard nu ook te besteden bij fonQ.nl

In oktober lanceerde VVV Nederland de VVV Giftcard, dé online cadeaukaart. Deze is nu ook op fonQ.nl te besteden. fonQ.nl is een van de grootste online warenhuizen van Nederland en één van de vele webwinkels die de VVV Giftcard accepteert.

Cadeaukaarten zijn populair

Dat cadeaukaarten populair zijn blijkt uit de cijfers: 37% van alle cadeaus is een cadeaubon. En belangrijker nog, 90% van de Nederlanders vindt het leuk om een cadeaukaart te krijgen. Dat Online shoppen blijft groeien blijkt uit het feit dat de 51% van de ondervraagden een breed besteedbare en lang geldige bon aantrekkelijk vindt. Cadeaukaarten zijn een interessant betaalmiddel voor online retailers omdat 41% van de consumenten meer besteed dan de kaartwaarde.*

VVV Giftcard en fonQ beide sterke merken

VVV Giftcard is een cadeaukaart waarmee je een wereld aan online mogelijkheden cadeau geeft. De ontvanger kan het saldo op de kaart besteden bij toonaangevende webshops en kiest zo dus het geschenk dat hij het liefste heeft. In rap tempo worden nieuwe webshops aangesloten. Zoals fonQ.nl leidend is in haar marksegment zo is VVV Nederland dat als uitgever van cadeaubonnen/kaarten in Nederland. “Wij werken graag met sterke merken en we zijn daarom enorm blij dat fonQ zich gecommitteerd heeft aan de VVV Giftcard” – aldus Herre Dijkema, CFO bij VVV Nederland.

“Op fonQ.nl hebben wij inmiddels ruim 50.000 producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle in het assortiment. Naast bijzondere en kleurrijke items voor in en om het huis vind je op fonQ.nl ook unieke cadeauproducten. Om de cadeaupropositie van fonQ te versterken, is een samenwerking met VVV Giftcard een logische stap. Op deze manier hopen wij dat nog veel meer consumenten met fonQ kennismaken en zichzelf óf een ander een mooi product cadeau doen”, licht Patrick Kerssemakers, CEO van fonQ, toe.

*Bron: Nationale Cadeaubonnenmonitor 2015

Back To Top