skip to Main Content

VVV Giftcard nu ook te besteden bij fonQ.nl

UPDATE –  Onderstaand bericht bevat verouderde inhoud. Vanaf 1 november 2017 is de VVV Giftcard niet meer te koop. De VVV Giftcard is vervangen door de VVV Cadeaukaart. Ook de VVV Cadeaukaart is direct te besteden in de websop van fonQ. Bij het afrekenen van je winkelmandje kies je de VVV Cadeaukaart als betaalmiddel.

15 december 2015

In oktober 2015 lanceerde VVV Nederland de VVV Giftcard, dé online cadeaukaart. Deze is nu ook op fonQ.nl te besteden. fonQ.nl is een van de grootste online warenhuizen van Nederland en één van de vele webwinkels die de VVV Giftcard accepteert.

VVV Giftcard en fonQ beide sterke merken

– oorspronkelijk bericht – VVV Giftcard is een cadeaukaart waarmee je een wereld aan online mogelijkheden cadeau geeft. De ontvanger kan het saldo op de kaart besteden bij toonaangevende webshops en kiest zo dus het geschenk dat hij het liefste heeft. In rap tempo worden nieuwe webshops aangesloten. Zoals fonQ.nl leidend is in haar marksegment zo is VVV Nederland dat als uitgever van cadeaubonnen/kaarten in Nederland. “Wij werken graag met sterke merken en we zijn daarom enorm blij dat fonQ zich gecommitteerd heeft aan de VVV Giftcard” – aldus Herre Dijkema, CFO bij VVV Nederland.

“Op fonQ.nl hebben wij inmiddels ruim 50.000 producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle in het assortiment. Naast bijzondere en kleurrijke items voor in en om het huis vind je op fonQ.nl ook unieke cadeauproducten. Om de cadeaupropositie van fonQ te versterken, is een samenwerking met VVV Giftcard een logische stap. Op deze manier hopen wij dat nog veel meer consumenten met fonQ kennismaken en zichzelf óf een ander een mooi product cadeau doen”, licht Patrick Kerssemakers, CEO van fonQ, toe.

*Bron: Nationale Cadeaubonnenmonitor 2015

Back To Top