skip to Main Content

VVV Giftcard nu ook te besteden bij Thuisbezorgd.nl

Online shoppen groeit. Daarom lanceerde VVV Nederland onlangs de VVV Giftcard, dé online cadeaukaart. Deze cadeaukaart is nu ook bij Thuisbezorgd.nl te besteden. Thuisbezorgd.nl is marktleider in online eten bestellen, een sterk groeiend marktsegment. 

Cadeaukaarten zijn populair

Dat cadeaukaarten populair zijn blijkt uit de cijfers: 37% van alle cadeaus is een cadeaubon. En belangrijker nog, 90% van de Nederlanders vindt het leuk om een cadeaukaart te krijgen. Cadeaukaarten zijn een interessant kanaal voor online retailers omdat 41% van de consumenten meer besteed dan de kaartwaarde.*

Thuisbezorgd.nl en VVV beide sterke merken

VVV Giftcard is een nieuwe cadeaukaart die alléén online te besteden is en daarmee inspeelt op de groei in online retail. De cadeaukaart kan besteed worden bij toonaangevende webshops zodat de ontvanger, vanuit zijn luie stoel, het cadeau kiest dat hij het liefste heeft.

Zoals Thuisbezorgd.nl leidend is in haar marktsegment, zo is VVV Nederland dat als uitgever van cadeaubonnen/kaarten in Nederland. Met de toevoeging van Thuisbezorgd.nl als acceptant worden meer dan 6.000 restaurants toegevoegd aan het portfolio.
“Wij werken graag met sterke merken en we zijn daarom blij dat Thuisbezorgd.nl, de marktleider in online eten bestellen, zich gecommitteerd heeft aan de VVV Giftcard”, aldus Herre Dijkema, CFO bij VVV Nederland.

Merkdirecteur Imad Qutob van Thuisbezorgd.nl: “Wij zijn constant op zoek naar manieren om betalen voor onze klanten eenvoudiger te maken. Door het toevoegen van deze methode maken we die belofte waar en betreden we tevens de snel groeiende cadeaubonnenmarkt.”

Back To Top