skip to Main Content

16 maart 2016 – update 30 mei 2022

VVV Cadeaukaart nu ook te besteden bij Thuisbezorgd.nl

Thuisbezorgd.nl is marktleider in online eten bestellen, een sterk groeiend marktsegment. Daarom een welkome aanwinst in ons grote aanbod van besteedpunten van de VVV Cadeaukaart.

Thuisbezorgd.nl en VVV beide sterke merken

De VVV Cadeaukaart is de breedts besteedbare cadeaukaart van Nederland. De cadeaukaart kan besteed worden bij toonaangevende winkels en webshops, voor uitjes en belevenissen. Daar hoort een partner als Thuisbezorgd.nl natuurlijk ook bij.

Thuisbezorgd.nl is leidend in haar marktsegment, net zoals VVV Nederland dat is als uitgever van de VVV Cadeaukaart in Nederland. Met de toevoeging van Thuisbezorgd.nl als acceptant worden meer dan 6.000 restaurants toegevoegd aan het portfolio.
“Wij werken graag met sterke merken en we zijn daarom blij dat Thuisbezorgd.nl, de marktleider in online eten bestellen, zich gecommitteerd heeft aan de VVV Cadeaukaart”, aldus Herre Dijkema, CFO bij VVV Nederland.

Merkdirecteur Imad Qutob van Thuisbezorgd.nl: “Wij zijn constant op zoek naar manieren om betalen voor onze klanten eenvoudiger te maken. Door het toevoegen van deze methode maken we die belofte waar en betreden we tevens de snel groeiende cadeaubonnenmarkt.”

Het verzilveren van je VVV Cadeaukaart bij Thuisbezorgd.nl is heel eenvoudig. Doe je bestelling en kies bij het afrekenen voor de betaaloptie: VVV Cadeaukaart. Eet smakelijk!

Back To Top