skip to Main Content

VVV Cadeaukaart wint 2 awards tijdens de Giftcard van het Jaar Verkiezing 2023

De VVV Cadeaukaart is verkozen tot dé Multi Keuzecadeaukaart en Overall Favoriet van 2023

VVV cadeaukaarten wint 2 awards tijdens de Giftcard van het Jaar Verkiezing 2023.
De VVV Cadeaukaart is verkozen tot dé Multi Keuzecadeaukaart en Overall Favoriet van 2023. Dat werd op donderdag 30 maart 2023 bekend gemaakt tijdens het Giftcard van het Jaar event. Vanaf nu dragen we met trots de titel ‘Giftcard van het jaar 2023’.

De VVV Cadeaukaart valt in de prijzen

We deden mee met de VVV Cadeaukaart binnen de categorie ‘Multi Keuzecadeaukaart’ en als ‘Overall favoriet’. In de periode van 23 februari tot en met 19 maart 2023 konden consumenten hun stem uitbrengen op hun favoriete cadeaukaart. Vorig jaar zijn we met de VVV Cadeaukaart ook al in de prijzen gevallen als Multi Keuzecadeaukaart van 2021/2022. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat we er dit jaar de titel ‘Overall Favoriet’ aan mogen toevoegen.

VVV cadeaukaarten aan het woord

“Wij zijn bijzonder blij dat consumenten onze VVV Cadeaukaart als beste hebben gekozen. De combinatie van de lange geldigheid van de cadeaukaart en de brede besteedbaarheid bij 17.000 verschillende winkels en webshops, restaurants en voor allerlei belevenissen is uniek. Consumenten waarderen dat door op ons te stemmen”, aldus Linda de Lange, Commercieel Manager bij VVV cadeaukaarten.

Wij zijn trots dat wij de prestigieuze titel ‘Giftcard van het Jaar’ ook dit jaar weer mogen voortzetten. Steeds meer consumenten ervaren de oneindige mogelijkheden met de VVV Cadeaukaart. Dank aan iedereen voor het uitbrengen van hun stem op de VVV Cadeaukaart.

De Giftcard van het Jaar Verkiezing

De Giftcard van het Jaar Verkiezing is een verkiezing waarbij consumenten via de website van Giftcardvanhetjaar.nl hun stem uitbrengen op hun favoriete cadeaukaart. De Giftcard van het Jaar Verkiezing is een onafhankelijke consumentenverkiezing en een initiatief van Branchevereniging Cadeaukaarten Nederland.

Back To Top