skip to Main Content

VVV Cadeaukaart wint Giftcard van het Jaar Award in de categorie Multi Keuzecadeaukaart

VVV Cadeaukaarten wint Giftcard van het Jaar verkiezing 2024

De VVV Cadeaukaart wint de titel van dé favoriete Multi Keuzecadeaukaart van 2024! Op donderdag 10 april 2024 werd dit bekendgemaakt tijdens het Gala van de Giftcard van het Jaar. “We zijn bijzonder trots om opnieuw erkend te worden als dé Multi Keuzecadeaukaart van het jaar 2024”, aldus VVV cadeaukaarten

Tijdens de Giftcard van het Jaar Verkiezing, die liep van 26 februari tot en met 22 maart, konden consumenten stemmen op hun favoriete cadeaukaart. Vorig jaar mochten VVV cadeaukaarten ook al een prijs in ontvangst nemen. 

VVV cadeaukaarten aan het woord

“Met de VVV Cadeaukaart geef je een persoonlijk geschenk. De ontvanger kan het tegoed op de kaart op diverse manieren benutten, waardoor het cadeau een persoonlijke touch krijgt. Dit aspect wordt enorm gewaardeerd in ons product. Als gever kun je het nog persoonlijker maken door een boodschap of foto toe te voegen. Zo blijft de cadeaukaart een mooie herinnering, zelfs nadat het tegoed is opgebruikt. Een geschenk van echte waarde!” aldus Chantal Vergouw, Brandmanager van VVV Cadeaukaarten.

Speciale actie als dank voor het stemmen

VVV cadeaukaarten wilt iedereen bedanken voor het stemmen en om de winst te vieren ontwerp je nu tijdelijk gratis een VVV Eigen Ontwerp Cadeaukaart (t.w.v. € 1,99) met de kortingscode GVHJ2024. Deze actie loopt t/m 23 april 2024.

Meer over de Giftcard van het Jaar Verkiezing

De Giftcard van het Jaar Verkiezing stelt consumenten in staat om via de website Giftcardvanhetjaar.nl hun stem uit te brengen op hun favoriete cadeaukaart. Het is een onafhankelijke consumentenverkiezing, georganiseerd door Branchevereniging Cadeaukaarten Nederland.

Back To Top