skip to Main Content

VVV Cadeaukaart nu ook in te wisselen bij Wehkamp

Met ingang van vandaag is het voor de ruim 4,5 miljoen houders van een VVV Cadeaukaart ook mogelijk om deze te gebruiken als zij bij Wehkamp winkelen.

“We zijn blij dat onze klanten vanaf nu hun VVV Cadeaukaart ook kunnen besteden aan o.a. mode, wonen, beauty en baby/kind artikelen bij Wehkamp. We bieden een groot assortiment dat bestaat uit ruim 400.000 artikelen. Er is dus altijd wel een mooie bestemming te vinden voor deze cadeaukaart”, aldus Denny Haayen, CCO van Wehkamp”.

“We zien dat klanten graag online winkelen met hun VVV Cadeaukaart” aldus Raymond Smits van Waesberghe, manager marketing van VVV Cadeaukaarten. “De samenwerking met een van de grootste webwinkels van Nederland, Wehkamp, speelt in op die behoefte en biedt de consument een ongelofelijk grote keuze aan artikelen die ze snel en makkelijk met hun VVV Cadeaukaart kunnen kopen”.

Over Wehkamp

Wehkamp is hét online warenhuis voor gezinnen in Nederland. Wehkamp heeft ruim 2 miljoen vaste klanten, meer dan 500.000 bezoekers per dag en verstuurt meer dan 10 miljoen pakketten per jaar. En steeds meer mensen weten hun weg naar Wehkamp te vinden. Het assortiment bestaat uit ruim 400.000 verschillende artikelen van 2.000 merken, verdeeld over de categorieën mode, wonen & slapen, tuin & klussen, huishouden, elektronica, speelgoed & games, sport & vrije tijd en mooi & gezond. De missie van Wehkamp is simpel: het leven van alle gezinnen in Nederland mooier en makkelijker maken.

Over VVV Cadeaukaart

Met meer dan 4,5 miljoen verkochte exemplaren per jaar is de VVV Cadeaukaart de grootste cadeaukaart van Nederland. Deze cadeaukaart biedt de grootste vrije keuze aan winkel(keten)s, webwinkels, attracties, wellness, etc. met tientallen miljoenen aan bestedingsmogelijkheden. Hiermee is de VVV Cadeaukaart de nummer 1 cadeaukaart van Nederland.

Back To Top