skip to Main Content

Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn ontvangt 'Restaurant van het Jaar 2018' Award

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque ‘Restaurant van het Jaar 2018’ Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque.

“Wij zijn heel blij met deze award”, aldus Casper Naber van Van der Valk Hotel Hoorn. “Wij ontvangen ieder jaar heel veel gasten in ons restaurant en deze award laat zien dat zij ons waarderen en dat doet goed”.

“Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn heeft in het jaar 2018 de meeste gasten ontvangen die (een deel van) hun rekening met de VVV Dinercheque betaald hebben” aldus Chantal Vergouw, actie-marketeer van VVV Nederland. “Wij zijn blij met de restaurants die de VVV Dinercheque accepteren en willen op deze manier onze waardering laten zien”.

Met meer dan 100.000 verkochte cadeaukaarten per jaar is de VVV Dinercheque een van de grootste restaurant cadeaukaarten in Nederland. Bij de VVV Dinercheque zijn meer dan 2.200 restaurants aangesloten, van brasserie tot sterrenrestaurant.

Back To Top