skip to Main Content

VVV Cadeaubon Favoriet van Nederland

De VVV Cadeaubon is niet alleen de bekendste en meest gekochte cadeaukaart, het is ook de favoriete cadeaukaart van Nederland. Met een fraaie score van 35% voert de VVV Cadeaubon de lijst van favoriete giftcards aan.

Maar liefst 49% van de cadeaukaart kopers heeft in de afgelopen 12 maanden een VVV Cadeaubon gekocht. De VVV Cadeaubon scoort op geholpen bekendheid 88% en is daarmee veruit de bekendste cadeaukaart.

“Wij zijn trots op ons product VVV Cadeaubon, wat al meer dan 40 jaar zorgt voor blije gezichten” aldus Raymond Smits van Waesberghe, manager marketing & businessontwikkeling bij VVV Nederland.¬†Door de brede besteedbaarheid, de onbeperkte geldigheid en de kwaliteit van onze dienstverlening hebben wij veel trouwe klanten, die wij in staat stellen iemand een altijd passend cadeau te geven”.

Dat cadeaukaarten een interessant marketinginstrument voor retailers zijn blijkt wel uit het feit dat consumenten gemiddeld 4 tot 5 cadeaukaarten per jaar kopen. Daarnaast is een ander opmerkelijk resultaat dat 61% van de ontvangers van een giftcard gemiddeld het dubbele bedrag van het tegoed besteedt. Hiermee zijn giftcards niet alleen een populair cadeau, maar levert het de aangesloten retailers aantoonbare meerwaarde op.

De resultaten werden gemeten door het onderzoeksbureau GfK als onderdeel van de GfK Gift card monitor 2016.

161214-280-vvvcadeaubonnen-vvvcadeaubon-giftcardvanhetjaar-2016-cadeau

Back To Top