skip to Main Content

Restaurant Parels in Haarlem ontvangt Gouden VVV Dinercheque

Het restaurant Parels in Haarlem heeft de Gouden VVV Dinercheque uitgereikt gekregen, als “Restaurant van het jaar 2016”. Deze prijs is voor het eerst uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque.

“Restaurant Parels heeft in 2016 de meeste gasten ontvangen die (een deel van) hun rekening met de VVV Dinercheque betaald hebben” aldus Chantal Vergouw, product manager van VVV Nederland. “Wij zijn blij met de restaurants die de VVV Dinercheque accepteren en willen op deze manier onze waardering laten zien”.

“Gasten die de VVV Dinercheque gekregen hebben, gaan graag uit eten en we zijn blij dat restaurant Parels bij de restaurantbezoekers over een goede naam beschikt” zegt Pim Serne, eigenaar van restaurant Parels. “We zijn continue bezig de restaurantervaring te verbeteren en zijn blij dat de gasten die met de VVV Dinercheque komen eten dit weten te waarderen.

Met meer dan 130.000 verkochte cadeaukaarten per jaar is de VVV Dinercheque een van de grootste restaurant cadeaukaarten in Nederland. Bij de VVV Dinercheque zijn meer dan 2100 restaurants aangesloten, van brasserie tot sterrenrestaurant.

170109-vvvnederland-nieuws-restaurant-parels-in-haarlme-ontvangt-gouden-vvv-dinercheque

Back To Top