skip to Main Content

Kennisnetwerk Destinatie Nederland en Hogescholen Toerisme & Leisure werken samen op doorontwikkeling destinatiemanagement

Tijdens de zevende editie van het landelijke Trendcongres toerisme & vrije tijd hebben Kennisnetwerk Destinatie Nederland, een initiatief van VVV Nederland bestaande uit 70 destinatie- en citymarketingorganisaties, en het Landelijk Overleg Tourism Management een samenwerkingsintentie getekend. Met het oog op de toekomst van het vak destinatiemanagement zien beide partijen een grote meerwaarde in het bundelen van kennis en netwerk.

In het kader van bestemmingsontwikkeling en het samen bouwen aan allianties voor bewuste bestemmingen, het thema dat tijdens het trendcongres centraal stond en vandaag de dag op steeds meer plekken in het land onderwerp van gesprek is, vinden beide partijen verbinding tussen onderwijs en werkveld van groot belang.

De samenwerkingsintentie werd op locatie bij Inholland Rotterdam, in aanwezigheid van de 200 deelnemers van het Trendcongres toerisme en vrije tijd, getekend door Carmencita Boekhoudt, voorzitter Landelijk Overleg Tourism Management en Kees van Wijk, algemeen directeur VVV Nederland. “We zijn erg blij met deze mooie samenwerking en kijken er naar uit om ons samen met de zes hogescholen van het Landelijk Overleg Tourism Management in te zetten voor de doorontwikkeling van het jonge vak destinatiemanagement”, aldus Kees van Wijk.

Back To Top