skip to Main Content

bcc.nl partner VVV Giftcard

VVV Giftcard verwelkomt BCC als online acceptant.
Bcc.nl heeft zich aangesloten als acceptant van de VVV Giftcard. Hiermee krijgen onze besteders een uitgebreide keuze voor de aankoop van consumentenelektronica.

“Consumentenelektronica behoort tot de meest online gekochte producten. Het accepteren van een VVV cadeaukaart die online te besteden is, is voor ons een logische stap om ook die klanten aan ons te binden” aldus Hendrik-Jan Staal, eCommerce Manager bij BCC. “Mede door de koppeling met de marktleider op het gebied van cadeaubonnen en giftcards in Nederland, verwachten wij veel extra klanten te mogen ontvangen in onze webshop bcc.nl”.

“Het accepteren van een cadeaukaart wordt steeds belangrijker als marketing instrument. Zeker in het digitale domein levert het extra, vaak nieuwe, klanten op waarmee de acceptant een online klantrelatie kan aangaan”, aldus Raymond Smits van Waesberghe, manager marketing & businessontwikkeling bij VVV Nederland.

De VVV Giftcard is dé online cadeaukaart. Met bcc.nl bieden we consumenten nu vergaande mogelijkheden de VVV Giftcard ook te besteden aan elektronica. Vanuit de meer dan 300 aangesloten webshops is er daarmee een divers aanbod van kleding tot elektronica, van eten tot bloemen en van spullen voor thuis tot juist ver van huis. Acceptanten die de bcc.nl voorgingen zijn onder andere, Fonq, Thuisbezorgd, Ticketveiling, de Jong Infra Vakanties en Topbloemen.

De VVV Giftcard is een jaar op de markt. Inmiddels zijn er al meer dan 40.000 cadeaukaarten van verkocht. De VVV Giftcard is te koop bij o.a. VVV’s, Bruna, Jumbo supermarkten, Plus supermarkten en AKO.

Back To Top