skip to Main Content

Met de VVV Giftcard nu ook de Jong Intra Vakanties te boeken

De Jong Intra Vakanties heeft zich aangesloten als acceptant van de VVV Giftcard. Hiermee krijgen de besteders een uitgebreide keuze voor het boeken van een vakantie.

Reizen behoren tot de meest online gekochte producten en diensten. Het accepteren van een VVV cadeaukaart die online te besteden is, is voor ons een logische stap om ook die klanten aan ons te binden” aldus Coby van Dongen van de Jong Intra Vakanties. “Mede door de koppeling met het bekende toeristenmerk “VVV” verwachten wij veel extra reizigers te mogen ontvangen op onze auto-, bus-, trein en vliegvakanties“.

Het accepteren van een cadeaukaart wordt steeds belangrijker als marketing instrument. Zeker in het digitale domein levert het extra, vaak nieuwe, klanten op waarmee de acceptant een online klantrelatie kan aangaan“, aldus Raymond Smits van Waesberghe, manager marketing & businessontwikkeling bij VVV Nederland.

De VVV Giftcard is dé online Cadeaukaart. Met de Jong Intra vakanties bieden we consumenten nu vergaande mogelijkheden de VVV Giftcard ook te besteden aan reizen. Vanuit de 300 aangesloten webshops is er daarmee een divers aanbod van kleding tot elektronica, van eten tot bloemen en van spullen voor thuis tot juist ver van huis. Acceptanten die de Jong Intra Vakanties voorgingen zijn onder andere, Fonq, Thuisbezorgd, Centralpoint, Intersport en Topbloemen.

De VVV Giftcard is een jaar op de markt. Inmiddels zijn er al meer dan 30.000 cadeaukaarten van verkocht. De VVV Giftcard is te koop bij o.a. VVV’s, Bruna, Jumbo supermarkten en AKO.

Back To Top