skip to Main Content

Jorissa Neutelings benoemd in Raad van Commissarissen VVV Nederland B.V.

Op voordracht van de directie en de Raad van Commissarissen heeft de Algemene Vergadering van Aandeelhouders Jorissa Neutelings met ingang van 1 november jl. benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van VVV Nederland B.V. Zij is daarin de opvolger van Frans van der Reep die terugtrad vanwege het verstrijken van de maximale zittingstermijn.

Ondernemerschap, business development en digitale innovatie

Jorissa Neutelings is werkzaam als directeur digitale ontwikkeling (Nederland & UK) bij Nuon, Vattenfall. Voordat ze hier startte in 2016, heeft ze, na een corporate carrière bij Delta Lloyd, Elsevier en Yacht, 4 ondernemingen opgezet waaronder onna-onna, een verzekeraar en Riore, een business acceleratie bureau met klanten als Reaal, Efteling, Ditzo en Vliegtickets. Jorissa Neutelings studeerde Beeldende Kunst en Financieel Management in Utrecht en volgde managementopleidingen aan INSEAD en Nyenrode.

Op dit moment is ze naast haar huidige baan actief in de start up wereld en betrokken bij The Next Woman Crowd Fund, Philips Innovation Award en initiatiefnemer van het online platform B-elle.nl. Met haar gezin woont ze in Rotterdam.

Binnen de Raad van Commissarissen van VVV Nederland B.V. gaat Jorissa Neutelings zich primair richten op de portefeuilles branding, marketing en e-business.

Back To Top