skip to Main Content

vvvcadeaubonnen.nl sluit zich aan bij Thuiswinkel Waarborg

De website vvvcadeaubonnen.nl is met succes gecertificeerd door Thuiswinkel.org en mag vanaf nu het logo Thuiswinkel Waarborg voeren.

Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Momenteel zijn er meer dan 2.200 webwinkels aangesloten. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund.

Het VVV-merk staat al decennia lang voor betrouwbaarheid. Dat geldt evenzeer voor de VVV Cadeaubonnen. Wij zijn ervan overtuigd dat we dit vertrouwen in het online domein versterken door onze webshop vvvcadeaubonnen.nl door Thuiswinkel.org te laten certificeren”, aldus Raymond Smits van Waesberghe, manager marketing & businessontwikkeling van VVV Nederland. “Wij staan voor optimale digitale dienstverlening en het voeren van het Thuiswinkel Waarborg logo ondersteunt ons daarbij”.

Thuiswinkel.org is de uitgever van het keurmerk. Consumenten mogen erop rekenen dat webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk betrouwbare webshops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan 35 belangrijke criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Alle leden worden jaarlijks gecertificeerd.

Wijnand Jongen, directeur bij Thuiswinkel.org: “Met het succesvol doorlopen van de certificering laat vvvcadeaubonnen.nl zien dat veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Met veel trots verwelkomen wij ze als nieuw lid bij Thuiswinkel.org.

Back To Top