skip to Main Content

VVV Cadeaukaart lanceert Cadeauzoeker

Vanaf heden kunnen houders van de VVV Cadeaukaart, naast het zoeken van ‘waar’ je deze kan besteden, nu ook zoeken naar ‘wat’ ze ermee willen kopen. De cadeauzoeker geeft namelijk direct mogelijkheden op productniveau.

Samenwerking met Startup Giftomatic

VVV Cadeaukaarten werkt hiervoor samen met de startup Giftomatic. Zij hebben techniek ontwikkeld waarmee VVV Cadeaukaart houders het productaanbod van een groot aantal deelnemende webshops kan doorzoeken, en populaire producten kunnen ontdekken. Zo wordt het kiezen van een product eenvoudiger en leuker.

Continue innoveren

“We vinden het belangrijk om continue te innoveren”, aldus Erwin de Zeeuw, directeur VVV Cards. “Het is voor onze kaarthouders fijn om snel een goede bestemming voor hun VVV Cadeaukaart te vinden. Dit draagt bij aan het plezier wat hoort bij het krijgen van een cadeaukaart”.

Sander Vessies, CEO van Giftomatic zegt: “Met behulp van technologie en data willen we met Giftomatic de totaalervaring van cadeaukaarten verrijken. Het is geweldig dat VVV Cadeaukaart die visie deelt en daar onze technologie voor gebruikt”.

De nieuwe cadeauzoeker

Vind snel en gemakkelijk het cadeau dat bij je past met de nieuwe cadeauzoeker. We geven je de mogelijkheid om bij de webshops die de VVV Cadeaukaart accepteren op zoek te gaan naar producten die echt bij jou passen.

Zie je een leuke aanbieding of een gaaf product, dan koop je het in de betreffende webshop en kies je bij ‘afrekenen’ voor (deels) betalen met je VVV Cadeaukaart.

Je kunt de cadeauzoeker gebruiken op onze website VVVCadeaukaarten.nl. Ga daarvoor naar VVV cadeaukaart besteden en vind eenvoudig iets leuks met je cadeaukaart.

Veel plezier met het uitzoeken van een geschikt cadeau via onze nieuwe cadeauzoeker!

Cadeauzoeker ook als e-mailservice

Naast de cadeauzoeker volgt binnenkort ook een e-mailservice. VVV Cadeaukaart houders kunnen zich dan inschrijven op de wekelijkse nieuwsbrief met cadeausuggesties.

Back To Top