skip to Main Content

PRIMEUR VOOR VVV CADEAUKAART
Maak je cadeaukaart ‘slim’ met de Dappre-app!

Vanaf vandaag is het mogelijk om onderweg snel en op elk gewenst moment de status van je VVV Cadeaukaart te checken. Je voegt je VVV Cadeaukaart toe aan de Dappre-app en met één klik zie je het actuele saldo, ontdek je in welke (web)winkels je terecht kunt met je VVV Cadeaukaart, vind je leuke of voordelige bestedingstips en kun je zelfs controleren waar je (een deel van) je tegoed al gebruikt hebt. Kortom, alle voordelen van je VVV Cadeaukaart nu altijd op zak!

Wij vinden het erg belangrijk dat de kopers van onze cadeaukaarten iemand een cadeau geven, waarmee ze iemand écht een plezier doen. De VVV Cadeaukaart is al de breedst besteedbare cadeaukaart van Nederland, maar met deze innovatie gaan we een stap verder en willen wij de ontvangers helpen om een goede bestemming te vinden voor de gekregen cadeaukaart. Van oudsher wijzen wij vanuit ‘VVV’ mensen de weg, dat geldt ook voor het besteden van de VVV Cadeaukaart”, aldus Erwin de Zeeuw, directeur giftcards bij VVV Cards B.V. “Door samen te werken aan de ontwikkeling van Dappre kunnen we consumenten deze nieuwe ervaring bieden. We kunnen hen zo nog beter van dienst zijn met het vinden van bestedingsmogelijkheden die écht bij hen passen. Zo wordt het geven en het krijgen van de VVV Cadeaukaart nog leuker”.

Dappre-app
De Dappre-app is de nieuwste app voor het opslaan van al je klanten- en cadeaukaarten. Op dit moment is de slimme functionaliteit als primeur beschikbaar voor alle VVV Cadeaukaarten! Daarnaast, en dat is uniek, is bij de ontwikkeling van de app ‘Privacy & Security by Design’ toegepast op basis van de ‘Qiy Trust Principles’. “Wij hebben de Dappre-app ontwikkeld met de wens dat de gebruiker van de app veilige 1-op-1 verbindingen met partijen kan aangaan, zonder dat dit ten koste gaat van zijn anonimiteit”, aldus Marcel van Galen, CEO van Dappre. “Je hoeft immers niet te weten wie ik ben om mij blij te kunnen maken met wat ik leuk vind of waar ik behoefte aan heb. Iedere gebruiker is volledig in controle over zijn data en beslist zelf aan wie, wanneer en op welke wijze hij data wil delen met organisaties die hij vertrouwt”. De Dappre-app is gratis verkrijgbaar in de iOS Apple Store en de Google Play Store.

Back To Top