skip to Main Content

Marjolein Gerritsen benoemd als commissaris bij VVV Nederland

Met ingang van 1 februari 2020 is Marjolein Gerritsen door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van VVV Nederland B.V.. De vacature was ontstaan door het vertrek van Joost Meijs naar Aruba waar hij directeur is geworden van de nationale luchthaven.

Business strategie, klantgericht ondernemen, transformatie en innovatie

Marjolein Gerritsen brengt veel bestuurlijke ervaring en expertise mee op het gebied van strategie, innovatie, business ontwikkeling en cultuurverandering. Vanuit haar onderneming Bright New Biz bv begeleidt zij startups, scaleups en grotere bedrijven met business transities.
In haar corporate carrière bij Citigroup en American Express richtte zij zich op algemeen management, marketing en business innovatie. Als CCO bij International Card Services (ICS) leidde ze een omvangrijke business transformatie. Daarnaast begeleidde zij bedrijven op het snijvlak van publieke/private dienstverlening met verandertrajecten. Marjolein heeft Internationaal Recht gestudeerd in Amsterdam, heeft een MBA van de Rotterdam School of Management en volgde management en toezicht opleidingen bij INSEAD en bij Hemingway Professional Governance.
Marjolein draagt graag bij aan innovatie en ondernemerschap en is mentor van startups in Health, Commerce en Fintech bij Startup Bootcamp en HealthInc. Ze is een bruggenbouwer, open en nieuwsgierig. Ook heeft ze twee dochters.
Binnen de Raad van Commissarissen gaat Marjolein Gerritsen zich primair richten op de portefeuilles business strategie en business ontwikkeling en wordt zij lid van de Audit commissie.

Met de benoeming van Marjolein Gerritsen is de Raad van Commissarissen van VVV Nederland B.V. die verder bestaat uit Peter Brussel (voorzitter), Jorissa Neutelings, Koos Dekker en Marco Esser, weer voltallig.

Back To Top