skip to Main Content

Jos Peeters vult directie VVV Nederland aan

Met ingang van 1 september jl. is Jos Peeters MBA aangesteld als interim transformatie directeur giftcards bij VVV Nederland B.V.

Hij volgt hiermee directeur giftcards Erwin de Zeeuw op die vanwege privéomstandigheden ervoor heeft gekozen om VVV Nederland te verlaten. De belangrijkste opdracht van Jos Peeters is het uitzetten van de strategische koers voor het cadeaukaartenbedrijf en het implementeren daarvan, in samenhang met de doelen en de richting van de totale VVV Nederland organisatie.

Jos Peeters heeft zijn sporen verdiend in de verzekeringswereld en in de zorg, is gewend te werken in een complexe (bedrijfs)omgeving en rondt op dit moment een opdracht af als interim directeur bij een geheel nieuw bedrijfsonderdeel dat is ontstaan vanuit het Emma Kinderziekenhuis. Hij is een ervaren bestuurder die werkt op het kruisvlak van strategie, implementatie, commercie, operations en ICT.

Naast Jos Peeters bestaat de directie van VVV Nederland uit Werner Vorstman, directeur financiën & it en algemeen directeur Kees van Wijk.

 

Back To Top