skip to Main Content

Hoe gaat VVV Cadeaukaarten OM met COVID-19?

Het zijn lastige tijden. We hopen dat jullie er kunnen zijn voor je naasten, familie, kinderen en collega’s. Vooral nu moet je op elkaar kunnen rekenen. Graag vertellen wij je hoe wij hier nu mee omgaan. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn aangepaste maatregelen in het bedrijfsleven onontkoombaar. Wij ontvangen veel vragen over hoe wij omgaan met deze situatie. Bij VVV Cadeaukaarten houden wij ons aan de adviezen van de overheid en het RIVM. Hieronder vind je onze belangrijkste antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Schroom niet ons te bellen of te mailen.

Wat betekent dit voor onze dienstverlening?
VVV Cadeaukaarten volgt het advies op van het RIVM en het Ministerie. Dit betekent dat onze medewerkers van maandag 16 maart tot en met 6 april zoveel mogelijk vanuit huis werken. We blijven op onze reguliere tijden gewoon per mail en telefonisch beschikbaar (maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur) en kunnen jou als klant helpen met al je vragen. Wij blijven de ontwikkelingen nauwgezet volgen en mocht de situatie veranderen, stellen we je hiervan op de hoogte.

Hoe worden onze pakketten afgeleverd?
Al onze pakketten worden door PostNL veiligheidshalve geleverd met ‘handtekening voor ontvangst’. Om risico’s te mijden heeft PostNL hiervoor een procedure met haar bezorgers afgesproken. Consumenten hoeven tot nader order niet meer op het scanapparaat te tekenen voor ontvangst van een pakket of een aangetekende verzending. De bezorger zal dat namens de ontvanger doen door de laatste drie tekens van het nummer van paspoort of rijbewijs te noteren na ontvangst. Meer informatie vind je op postnl.nl/corona.

Kunnen we gewoon cadeaukaarten blijven geven?
Dit is natuurlijk niet het eerste waarover nagedacht wordt. Al is het ook een tijd waarin veel mensen iets voor elkaar doen en dan kan een bedankje gewaardeerd worden. Onze VVV Cadeaukaarten zijn te koop in onze webshop en kunnen per post bij de ontvanger afgeleverd worden. Nieuw is de VVV Online Cadeaucode, deze is 24/7 te bestellen en wordt binnen 1 uur in de mailbox van de ontvanger afgeleverd.

Kan ik een voorraad VVV Cadeaukaarten op kantoor ontvangen en zelf opwaarderen?
Ja, het is mogelijk om in je bureaula een voorraad cadeaukaarten te leggen, die je op het moment van geven opwaardeert; de VVV Giftbox. Hierin zitten 40 cadeaukaarten en een scanner, waarmee je zelf de cadeaukaart opwaardeert. Het saldo bevindt zich direct op de cadeaukaart. Meer informatie vind je op onze zakelijke website.

Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 030-3074154.

Wij constateren dat vrijwel alle bedrijven te maken hebben met de effecten van het coronavirus. Het zijn geen makkelijke tijden. Wij wensen jullie veel sterkte en succes toe.

Met vriendelijke groet,
Het team van VVV Nederland

 

Back To Top