skip to Main Content

Erwin de Zeeuw nieuwe directeur Giftcards

Met ingang van 1 augustus a.s. treedt Erwin de Zeeuw (38) in dienst bij VVV Nederland in de functie directeur Giftcards.

“De dynamiek in de consumentenmarkt en de constante technologische ontwikkelingen leiden ertoe dat VVV Nederland zich snel ontwikkelt tot een bedrijf dat toonaangevend is in de uitgifte van digitale cadeaukaarten in een steeds meer data gestuurde online omgeving” aldus Kees van Wijk, algemeen directeur VVV Nederland. “Ik ben dan ook blij met de komst van Erwin, die met zijn achtergrond in staat is om de digitale en commerciĆ«le ontwikkelingen binnen ons bedrijf verder te versnellen”.

Erwin de Zeeuw is afkomstig van Digital Power, waar hij momenteel marketing & business manager is. Eerder heeft hij op het snijvlak van ICT en business gewerkt bij KLM, Ordina en ABN-AMRO. Hij heeft een opleiding Business Informatics gevolgd aan de HES in Amsterdam en later bedrijfskunde gestudeerd aan de Nyenrode Business Universiteit. Hij heeft tevens ervaring opgedaan in de cadeaukaarten-branche. Tenslotte is hij ook nog gastdocent aan Nyerode en de Hogeschool van Rotterdam.

Back To Top