skip to Main Content

Cadeaukaarten van VVV in nieuwe jas

Met ingang van 1 september worden de VVV Dinercheque, VVV Giftcard en VVV Lekkerweg Cadeaukaarten in een nieuwe huisstijl uitgebracht.

De Cadeaukaarten van VVV hebben een nieuw uitstraling gekregen. Een fris eigentijds ontwerp, gecombineerd met een passend kleurgebruik. Zo heeft iedere Cadeaukaart een eigen identiteit, terwijl het ook meteen duidelijk is dat ze dezelfde afzender hebben, niet in de laatste plaats door de koppeling met het bekende merk “VVV”.

Door een duidelijke pay-off is het voor de gever in één oogopslag duidelijk wat de cadeaukaart aan mogelijkheden biedt. Samen lekker uit eten met de VVV Dinercheque, zelf online shoppen met de VVV Giftcard of er even tussenuit met de VVV Lekkerweg.

Voor het overige blijven de cadeaukaarten onveranderd. Een onverminderd groot aanbod, lange geldigheidsduur van maar liefst 5 jaar en te verkrijgen bij duizenden verkoopadressen voor een waarde tussen de €5,- en maximaal €250,-.

De Cadeaukaarten van VVV worden uitgegeven door VVV Nederland. Tezamen met de alom bekende VVV Cadeaubon is VVV Nederland marktleider op het gebied van cadeaubonnen & cadeaukaarten.

persbericht-niewehuisstijl-800

Back To Top