skip to Main Content

VVV Dinercheque

Met de VVV Dinercheque geef je een heerlijk avondje uit cadeau.

De nummer één restaurant-cadeaubon van Nederland valt altijd in de smaak. Want iedereen houdt toch van lekker eten? De VVV Dinercheque biedt een uitgebreide keuze aan restaurants. Bij zo’n 2.250 restaurants – van eetcafé tot sterrenrestaurant – in heel Nederland bent u met de VVV Dinercheque van harte welkom. Van hippe hap tot haute cuisine: ontdek de leukste restaurants door heel het land.

Voordeel VVV Dinercheque

Alle voordelen van de VVV Dinercheque op een rij:

  • de leukste restaurants: van bistro tot sterrenrestaurant
  • meer dan 2.250 restaurants
  • verkrijgbaar al vanaf €10,- tot max. €150,-
  • na aankoop 3 jaar geldig
  • extra feestelijke verpakkingen

Koop de VVV Dinercheque gemakkelijk, snel en veilig online

Koop de VVV Dinercheque op werkdagen vóór 17.00 uur en je culinaire cadeau wordt dezelfde dag nog verzonden. Natuurlijk is betalen bij VVV Cadeaukaarten veilig en makkelijk.

Zakelijk de VVV Dinercheque kopen

Ook voor zakelijk gebruik is de VVV Dinercheque een slim cadeau. Verras je relaties of medewerkers met een blijk van waardering. Want een avondje uit vindt iedereen leuk om te krijgen. En de Dinercheque kan het zetje in de goede richting zijn: maak jij van die ene prospect een tevreden klant? Er zijn redenen genoeg.

Grootste uitgever van Cadeaukaarten in Nederland

VVV Nederland is al meer dan 40 jaar de betrouwbaarste uitgever van cadeaukaarten in Nederland. Het accepteren van een cadeaukaart leidt niet alleen tot nieuwe klanten, maar ook 80% van de gebruikers besteedt meer dan de waarde van de cadeaukaart.

Cadeaukaarten zijn populair!

Uit de Nationale Cadeaubonnenmonitor 2015 (uitgevoerd door Blauw Research) blijkt dat maar liefst 90% van de ontvangers blij was met de ontvangen Cadeaukaart.

Lees Nationale Cadeaubonnenmonitor

Back To Top