VVV Giftcard

Nieuw bij VVV! De VVV Giftcard is dé online cadeaukaart van Nederland.

We kopen allemaal steeds meer producten online. Daarom wil je makkelijk met je cadeaubon online afrekenen. VVV lanceert een nieuw product, de VVV Giftcard. De VVV Giftcard, is dé online cadeaukaart waarmee je makkelijk online kan shoppen en afrekenen in nu al meer dan 350 webshops. Zo kan de ontvanger een mooi cadeau voor zichzelf uitzoeken, gewoon vanaf de laptop, tablet of smartphone. Handig toch om vanuit je luie stoel te shoppen.

Voordelen VVV Giftcardgiftcard-nieuw

Alle voordelen van de VVV Giftcard op een rij:

  • leuk om te geven, altijd fijn om te krijgen
  • te besteden 24/7, bij de leukste webshops
  • gemakkelijk, snel en veilig online te koop
  • verkrijgbaar in verschillende waarden, al vanaf €5,- tot €250,-
  • kan ook per e-mail verstuurd worden
  • 5 jaar geldig na aankoop

Koop de VVV Giftcard via onze VVV Cadeaubonnen webshop op werkdagen vóór 18.00 uur en je cadeau wordt dezelfde dag verzonden of koop de VVV Giftcard bij de lokale VVV’s*. Natuurlijk is betalen bij VVV veilig en gemakkelijk. Met de VVV Giftcard weet je zeker is dat je altijd een betrouwbaar cadeau geeft.

Grootste uitgever van Cadeaubonnen in Nederland

VVV Nederland is al meer dan 40 jaar de betrouwbaarste uitgever van cadeaubonnen in Nederland. Het accepteren van een cadeaubon leidt niet alleen tot nieuwe klanten, maar ook 80% van de gebruikers besteedt meer dan de waarde van de cadeaubon/kaart.

Cadeaubonnen zijn populair!

Uit de Nationale Cadeaubonnenmonitor 2015 (uitgeveord door Blauw Research) blijkt dat maar liefst 90% van de ontvangers blij was met de ontvangen Cadeaubon.

Lees Nationale Cadeaubonnenmonitor